On the borderline

Jag har inte läst någonting annat än e-handelböcker eller trendspanarbloggar de senaste månaderna. Det har verkligen varit full fräs här. Jag har On the road liggandes vid sängen och snart snart ska jag plocka upp den. Men jag är så förbannat trött. I kroppen. I huvudet. Överallt. Det lilla fläsket jag har här hemma har smittat mig med sin gnäll-bakterie. Typiskt killar. De ska vara så himla manliga och sedan så får de en bakterie eller ett litet kli i halsen och så vips ska man agera mamma åt dem. Och nu har jag fått den. Den är INGENTING mot de förkylningar jag har haft tidigare, men eftersom jag smittades av en kille så kanske man blir gnälligare automatiskt...? Funkar det så?
 
Jag studerar E-business management och gör min LIA på ett inredningsföretag som säljer dansk design över internet. Jag sitter på Hans J. Wegners Y-stol och knappar på en otroligt långsam HP hela dagarna. Eller så hjälper jag Mirella att plocka varor. Börjar nästan tycka att det senare är roligare. Jag klarar inte av att sitta still 8 timmar i sträck...
 
Börjar nästan tänka att jag valt fel utbildning.
 
I alla fal, jag har verkligen börjat spåna på en hel del grejer. Jag fördriver tiden på LIAn med Pinterest till exempel. Här finns jag. Jag älskar bokhyllor mest av allt, bokhyllor i trappor, överdådiga hyllsystem och annorlunda lösningar. Såg för en tid sedan en bild där de hade sorterat böckerna i färgskalor. Varför har inte jag kommit på det innan? Jag älskar pandor och små hundvalpar - alla djurbebisar egentligen. Och mat. Allt finns samlar i mina boards på Pinterest! KIKA.

Och den här vill jag ha:
 
 
 

Jurister och e-handlare

Det har gått ett år. Om inte mer. Numera är vi helt andra personer. Vi bor fortfarande i olika städer men nu är det jag som är fast i en tom, ekande, grå hemstad. Och Johanna bor i Stockholm. Vi hörs mer eller mindre varje dag. Vad hade man kunnat förvänta sig? Bästa vänner håller ihop.
 
Vi har nya mål i livet. Johanna studerar juridik och jag, jag ska bli e-handlare. Jag ska stå på egna ben och jag ska bestämma själv - för det är det jag gör bäst. Jag fungerar bäst när jag får surfa på nätet, hitta inspiration, omvandla den till mitt eget, klara mig själv men med hjälp av folk jag litar på. 
 
Jag bor i en tvåa vid Redbergsplatsen med Adam. Aldrig någonsin har jag känt såhär mycket för någon. Aldrig velat lära känns någon såhär. Aldrig, egentligen, velat dela min tillvaro med någon. Och Johanna, ja hon är andra halvan av Tom och Jerry!
 
Hjärta och smärta
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0